ПКФ глобална мрежа

PKF International, глобално семејство на правно независни фирми поврзани со заедничката заложба за квалитет, интегритет и создавање на јасност во сложеното регулаторно опкружување. Нашето семејство се состои од преку 400 канцеларии, кои работат во 150 земји низ пет региони.

  • Африка
  • Азија Пацифик
  • Европа, Средниот Исток и Индискиот под-континент
  • Латинска Америка
  • Северна Америка и Карибите

Ние сме специјализирани во обезбедување високо квалитетни ревизорски, сметководствени, даночни и деловни советодавни решенија за меѓународни и домашни организации на сите наши пазари.

Компаниите членки на PKF International имаат вкупен приход од над 1 милијарда долари, а мрежата е член на Forum of Firms – организација посветена на конзистентни и високи стандарди за квалитет на практиките за финансиско известување и ревизија низ целиот свет.

Ние тесно соработуваме со нашите клиенти со пружање советодавни услуги за корпоративното финансирање и реструктуирање, се со цел да обезбедиме силна поддршка за развојот и да ги водиме преку потенцијални пречки како што се даноците и регулативата. Услугите на ПКФ се од самиот почеток, од основањето и формирањето на компанијата, до нејзината мала бизнис-фаза, па сè до нејзините потреби како голема корпорација која работи со големи финансиски договори и спојувања.

Зошто да одберете PKF?


Искуство
 

Спремни сме да ги понудиме нашите услуги од основањето на Вашата компанијата до нејзината мала бизнис-фаза, па сè до нејзините потреби како голема корпорација која работи со големи финансиски договори и спојувања.

Посветени професионалци

Кога користите фирма членка на ПКФ за деловни совети и сметководствени услуги, можете да бидете сигурни дека работата ќе ја вршат посветени професионалци со меѓународна експертиза.

novakonsalting.poddrska-na-vasiot-biznis

Ние тесно соработуваме со нашите клиенти за сите прашања кои го движат бизнисот, од совети за корпоративното финансирање и реструктуирање, до обезбедување на силна поддршка за развојот преку отстранување на потенцијални пречки како што се даноците и регулативата.

Nova Konsalting


Секој тим е предводен од партнер кој ќе комуницира со вас дирекно и ќе биде дел од вашиот тим. Како клиент на фирма член на ПКФ, вие брзо ќе се уверите дека
ФИРМАТА, ЧЛЕНКА НА PKF
• Е почитувана во сопствената земја,
• Услугите се предводени од партнерите
• Тие се експерти кои го разбираат вашиот пазар
• Партнерите работат напорно за да го разберат вашиот специфичен бизнис и неговите потреби
• Персоналот го познава локалното деловено опкружуавање
• Брз пристап до технички упатства и поддршка од други фирми-членки ако е потребно
• Беспрекорен континуитет на услугата за вашите меѓународни деловни потреби