Потрошувачка индустрија

Услуги/Автомобилска индустрија/Транспорт и логистика

Услуги

Услугите се на многу начини поголем предизвик од производството. Главните аспекти на нематеријалноста, недопирливоста, недостатокот на сопственост и варијабилноста на услугите само додаваат на недостатокот на стандардизација при давање на услуга и управувачки предизвици за тоа како да се произведе стандардна услуга и што би значело тоа.

Ние, како дел од самата индустрија во сметководството, ревизијата и едукацијата можеме да понудиме многу примери од прва рака и решенија за глобални и локални предизвици.

Автомобилска индустрија

Автомобилската индустрија се соочува со се повеќе и повеќе предизвици секој ден. Растечката свест за животната средина, брзиот раст на индустријата за транспорт и логистика и континуираниот притисок за иновации, како што се автоматските системи за сопирање и автоматски светла наметнуваат уште поголем притисок на индустријата.

Транспорт и логистика

Транспортот и логистиката како индустрија се соочува со сите видови промени, но пред се променети очекувањата на клиентите во врска со брзината на испорака и сигурноста.

Ние преку претходни ангажмани имаме развиено високо разбирање за индустријата и може да ви помогне со најголемите предизвици во врска со сметководствените практики и даночните регулативи.

Нашите посветени и искусни тимови на консултанти успеваат да најдат оптимално решение врз основа на претходното искуство!

Nova Konsalting


Нашето мото е: да обезбедиме доверба на која вие можете да сметате во секое време!